färjehallen
28 februari 2015
12:30

Referat: Färjestadens IBK 2 - Gantesbo IBK

I seriens nästa sista match åker vi till Öland och möter Färjestaden. Har hela 15 spelare anmälda till dagens match ,men får ett jobbigt återbud 30 minuter innan samling när Oskar har feber. Vi Kör med Svante i mål som ersättare! Vi pratar om att anfalla mycket och försöka göra första målet. Henke lyckas faktisk göra 1-0 som tyvärr blir bortdömt pga spark, jag håller inte riktig med domaren då han får bollen på foten och omedvetet gör mål. Vi får ett 5-4 läge som inte alls funkar för oss tyvärr, läge att träna på detta när vi blir någorlunda fulltaliga på träningarna! Får både 1-0 och 2-0 emot oss i en riktigt dålig period. Tar ett rejält snack i paus och kommer ut betydligt bättre i andra och skapar en hel del och gör 2-1 efter 5 minuter. Tyvärr så släpper vi in 3-1 efter 9 minuter men gör ett riktigt kämparmål direkt efter tekning av Anton, Henke och Oliver. Får tungt 4-2 emot oss i slutet av andra då vi minst är lika bra som våra motståndare. I början på tredje får vi återigen en kass start med 2 mål emot oss på 1.30. Då känns vi ganska slagna i säsongens sämsta match!?
Slutresultat 8-4 till ett betydligt piggare hemmalag. Tyvärr idag var det för många som inte kom upp i sin ordinarie standard pga av sjukdomar o annat och då är vi inte bättre tyvärr, bara bit ihop och kom igen nu grabbar och tjej! Dom som jag tyckte höjde sig något så är:Linuz bäst i GIBK, Emerhan 1mål o 1assist, även Henke hade ganska pigga ben.